Verhoog je zelfvertrouwen en discipline met uitdagende kickboks lessen 

Dagpas aanvragen

kickboks jezelf  fit

Een vormende uitlaatklep waarbij je je conditie, lenigheid en kracht verbeterd. De kickboks trainingen bij Training Facility X zijn voor de kleine kinderen en jonge tieners tot 17 jaar. Wat je nog meer leert in onze lessen:

  • Meer zelfvertrouwen

  • Versterk je concentratievermogen

  • Vergroot je sociale vaardigeheden

vraag je training aan

De kickbokslessen zijn dynamisch, intensief en vooral super leuk! Je wordt elke training weer uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen! 

Nigel
Nigel

Sinds kort is mijn dochter begonnen met kickboxen voor de jeugd onder leiding van dit geweldige team!

Ik zie haar elke week vooruit gaan met wat ze vol passie doet! Dit maakt mij als vader dan ook zo trots als een pauw! Een leuk team! Gemotiveerde trainers! En een hele goede vibe naar elkaar.

Bij training facility X voelen we ons thuis!

Tinus
Tinus

Mijn 3 kinderen kickboksen bij Training Facility X en de manier van trainen is te gek; Met 2 trainers die tegelijk lesgeven, is er een goed overzicht en krijgen alle kinderen veel aandacht van de trainers. De kinderen groeien in zelfvertrouwen en krijgen daarnaast goede technieken aangeleerd. Er is meer dan voldoende variatie met de trainingen. De jongens en meisjes trainen samen en dat vinden ze erg leuk. Zeer zeker een aanrader!

Jim
Jim
Juup Verreck

Voor jong en oud, dik en dun, iedereen is welkom bij Gym m Juice. Enthousiaste en professionele begeleiding. Een super gym!

Michel Gelissen

Zoek je een goede sportschool? Dan is dit de place to be. Goede begeleiding en ook privé trainingen

Bart Temme

Goeie gym en fijn personeel

Lessen voor kinderen

LESSEN VOOR KINDEREN VAN 5 T/M 10 jaar en 11 T/M 16 JAAR

Onze instructeur is speciaal opgeleid om les te mogen geven aan kinderen en heeft een afgeronde CIOS opleiding. Daarnaast is de trainer ook Europees kampioen en zeer ruim ervaren met MMA en kickboksen. Laat je kind ervaren hoe het is om spelenderwijs les te krijgen in het kickboksen. 

kickboksen BIJ tfx

Geschikt voor beginners EN gevorderden.

Wil jij leren hoe jij jezelf beter kunt verdedigen of wil jij beter worden in het kickboksen? Dan zijn deze lessen perfect voor jou. Je leert alle belangrijke technieken en combinaties van onze ervaren trainers. Kom gerust mee doen, en als je liever eerst wilt kijken mag dat ook!

Dagpas aanvragen

rooster van de  kickbokslessen

m.u.v. vakanties

Groep 5 t/m 10

Maandag: 17:00 – 18:00

Woensdag 17:00 – 18:00 

Vrijdag : 16:00 – 17:00

(GEEN LES OP VRIJDAG 3 NOVEMBER)

Groep 11 t/m 16

Maandag: 18:00 – 19:00

Woensdag : 18:00 – 19:00

Vrijdag : 17:00 – 18:00

(GEEN LES OP VRIJDAG 3 NOVEMBER)

 

Veel gestelde vragen

Is kickboksen voor iedereen?

Als jij kunt sporten, dan kun je kickboksen. De trainingen kunnen op eigen tempo en niveau gevolgd worden. Begin met een proeftraining om het zelf te ervaren.

Wat is het voordeel van kickboksen?

Tijdens een training komen er verschillende aspecten aan bod, waardoor je conditie beter wordt, je sterker, sneller en leniger wordt! Een ander voordeel is dat je zelfvertrouwen een boost krijgt en je leert hoe jij jezelf kunt verdedigen.

Wat als ik niet durf?

Er is geen reden om bang te zijn. Blessures en blauwe ogen komen alleen voor bij de wedstrijden, niet tijdens onze trainingen.

Desondanks de sport wordt neergezet als agressief zul je bij ons een diversiteit aan mensen en niveaus tegen komen tijdens de lessen die niets meer dan respect voor elkaar hebben.

Wat heb ik nodig om te kickboksen?

 Qua kleding kan men ervoor kiezen om te trainen in een t-shirt met een korte of lange broek. Kickboksen gebeurd op blote voeten, maar mocht je redenen hebben om dit niet te willen/kunnen doen maar dit dan kenbaar en we zoeken naar een oplossing. In eerste instantie hebben wij spullen op voorraad voor iedereen die het wilt komen proberen. Naderhand is er nog de optie om bij ons bokshandschoenen, scheenbeschermers en bandages te kopen. 

Kan ik een proefles doen?

Ja, de kosten voor een proefles zijn €10,-. Dit is te reserveren en te betalen via deze link

Hoe zit het met de betaling als ik lid wil worden?

Leden krijgen de optie om 1, 2 of 3 keer per week deel te nemen, de abonnementen die wij aanbieden zijn per 4 weken en zijn tevens ook maandelijks opzegbaar dus je zit niet vast aan een contract. Het bedrag zal per 4 weken worden afgeschreven. 

Wat kost een abonnement?

De kosten beginnen vanaf €25,- per 4 weken.

Zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar?

Ja, deze zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.