FUNCTIONAL TRAINING VOOR BEDRIJVEN

Over ons

Training Facility X is gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding, groepslessen en algehele fitheid. Wij houden rekening met ieder individu en heten iedereen welkom. Onze sportschool is sinds 2009 gevestigd nabij het centrum van Heerlen en dagelijks begeleiden wij op professionele wijze onze klanten om fit en gezond te worden én te blijven. In onze multi-functionele trainingsruimte is er ruimte om individueel, met persoonlijke begeleiding of in groepsverband te trainen.

Neem contact op

Onze missie

Wij willen heel werkend Parkstad en omgeving aan het sporten krijgen. Samen met werkgevers en werknemers nemen wij deze verantwoordelijkheid en zetten wij ons dagelijks in voor een vitale leefstijl met voldoende beweging.

Neem contact op

Voordelen

  • DOELGERICHTE & OP INDIVIDU AFGESTEMDE TRAININGEN

  • ENERGIEKE & VITALE MEDEWERKERS

  • MENTAAL & FYSIEK KRACHTIGERE MEDEWERKERS

  • ZELFVERTROUWEN EN PRODUCTIVITEIT NEEMT TOE

  • VERLAGING ZIEKTE VERZUIM

  • POSITIEF IMAGO BEDRIJF

INVESTEREN IN VITALITEIT LOONT

Ziekteverzuim is een van de grootste kostenposten voor werkgevers. Hoe vitaler en gezonder je werknemers zijn, hoe meer energie ze hebben. Dat zie je terug in de productiviteit, het werkplezier, de mentale en fysieke weerbaarheid en de verlaging van het ziekteverzuim.

Het belang van sportende medewerkers kunnen we heel concreet maken: een, medewerker die regelmatig sport, is gemiddeld 6 dagen per jaar minder ziek. Als je je bedenkt dat 1 dag verzuim je al snel €300,- kost, snap je dat dat je direct geld oplevert.

Juup Verreck

Voor jong en oud, dik en dun, iedereen is welkom bij Gym m Juice. Enthousiaste en professionele begeleiding. Een super gym!

Michel Gelissen

Zoek je een goede sportschool? Dan is dit de place to be. Goede begeleiding en ook privé trainingen

Bart Temme

Goeie gym en fijn personeel

GOED VOOR WERKGEVER…

Wij geloven in een gezonde zaak en nu is de kans om werknemers effectief te laten sporten. Gezonde fitte medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Ze zijn scherper en gemotiveerder, gemotiveerde medewerkers zorgen voor een gezonde toekomst van je bedrijf. Bij TFX kunnen alle medewerkers dicht bij hun werk onze unieke trainingen beoefenen, gezond blijven en effectieve doelgerichte bewegingen ervaren.

Neem contact op

…en werknemers

Werknemers verwachten goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij ook aandacht is voor hun gezondheid. Wil jij graag beginnen met sporten? Of wil je effectiever bewegen. Dan is een sportabonnement van TFX via de werkgever de oplossing! Hiermee verbeter jij gegarandeerd je gezondheid, zul jij mentaal en fysiek krachtiger worden en je zelfvertrouwen zal toenemen.

Neem contact op

Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland

Wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Klik hier om te kijken of jouw werkgever hier al is aangesloten! Zo niet, dan kun je dit gerust kenbaar maken bij jouw werkgever.