Dagpas aanvragen

Over Training facility x

Twee broers met een passie voor sporten

De broers Allessandro en Gino zijn beide eigenaren van Training Facility X en hebben altijd een passie voor sporten gehad. Sporten is voor beide broers altijd belangrijk geweest en zelf hebben ze topsport beoefend op hoog niveau. 

Allessandro heeft op hoog niveau American Football gespeeld en heeft hij bij internationale clubs getraind. Tijdens deze periode was Strength & Conditioning een belangrijk onderdeel van zijn trainingen. 

Gino heeft op hoogste niveau gekicktbokst en heeft in 2011 de Europese titel behaald in de gewichtsklasse 73kg. 

Fitness was voor beide broers een middel om beter te worden in hun sport. Hier is de liefde voor de sportschool ontstaan. 

Samen hebben ze TrainingFacility X gemaakt, een plek met ervaren trainers waar ze dagelijks mensen helpen hun doelen te behalen!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Personal training

Lees meer

Groepslessen

Lees meer
BIJ TRAINING FACILITY X IS IEDEREEN WELKOM EN LUISTEREN WIJ NAAR JOUW PERSOONLIJKE DOELEN EN WENSEN. BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JOU EN/OF JE KIND KUNNEN BETEKENEN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Fysiek & Mentaal

Met Training Facility X hebben de broers een plek gecreëerd waar fysieke en mentale gezondheid van groot belang is. Zodoende kan elk individu op eigen wijze zijn of haar trainingen uitvoeren om een fittere en betere versie van zichzelf te worden.

Sport én voeding zijn de sleutel tot succes op zowel fysiek als mentaal vlak. Dus wil je het beste uit jezelf halen dan is er ook de mogelijkheid dat wij hier samen met jou naar kijken en eventueel een gepersonalisserd voedingschema voor jou maken. 

Naast hard sporten is er ook een heerlijke lounge om bij te komen van je training en eventueel een shake of een maaltijd te nuttigen. 

De deuren zijn 365 dagen per jaar geopend van 06.00 tot 23.45 voor iedereen die zich wilt ontwikkelen op fysiek en mentaal vlak. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met ons.

Onze trainers

Allessandro

Gino

Juniska

Nick

Kylian

Maarten

Sport hier nu al ongeveer 1 jaar.
Altijd super begeleiding en leuke uitdagende PT’s. Er word goed gekeken na wat jij lichamelijk aankunt.

Ook de kickbox lessen voor de kids worden heel leuk op een speelse manier gegeven!

Kortom een leuke & gezellige sportschool, waar tijd en aandacht aan jou word besteed 😉

Angela
Angela

Ik ga nu al bijna een jaar naar deze sportschool, ik vond het eerst heel spannend om überhaupt naar de sportschool te gaan omdat het nieuw voor me was, maar de mensen hier hebben het heel makkelijk en leuk voor mij gemaakt. Ze hebben me echt geholpen. Iedereen is heel aardig en niemand oordeelt. Daarom vind ik dit een fijne sportschool! 😉

Ginny
Ginny