Over Training facility x

Van top atleet naar trainer

Allessandro is de eigenaar van Training Facilility X in Heerlen. Altijd was hij al bezig met sport en gezondheid. Zijn passie voor sport, fitness en gezondheid brengt hij nu dagelijks over op zijn klanten.

Allessandro heeft op hoog niveau American Football gespeeld en heeft hij bij internationale clubs getraind. Tijdens deze periode was Strength & Conditioning een belangrijk onderdeel van zijn trainingen. 

Functional Fitness was altijd een middel om sneller, sterker en behendiger te worden tijdens het American Football. En hier is zijn liefde voor de sportschool ontstaan. Door zijn jarenlange ervaring in de sport en diverse opleidingen is hij de trainer die jou binnen jouw grenzen tot het uiterste weet te pushen!

TFX is een plek met ervaren trainers waar je elke keer weer je grenzen weet te verleggen. Fitter, gezonder worden of beter worden in je sport, hier ben je aan het juiste adres!  

Hoe kunnen wij jou helpen?

Personal training

Lees meer

Groepslessen

Lees meer
BIJ TRAINING FACILITY X IS IEDEREEN WELKOM EN LUISTEREN WIJ NAAR JOUW PERSOONLIJKE DOELEN EN WENSEN. BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JOU EN/OF JE KIND KUNNEN BETEKENEN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Fysiek & Mentaal

Met Training Facility X heeft Allessandro  een plek gecreëerd waar fysieke en mentale gezondheid van groot belang is. Zodoende kan elk individu op eigen wijze zijn of haar trainingen uitvoeren om een fittere en betere versie van zichzelf te worden.

Sport én voeding zijn de sleutel tot succes op zowel fysiek als mentaal vlak. Dus wil je het beste uit jezelf halen dan is er ook de mogelijkheid dat wij hier samen met jou naar kijken en eventueel een gepersonalisserd voedingschema voor jou maken. 

Naast hard sporten is er ook een heerlijke lounge om bij te komen van je training en eventueel een shake of een maaltijd te nuttigen. 

De deuren zijn 365 dagen per jaar geopend van 06.00 tot 23.30 voor iedereen die zich wilt ontwikkelen op fysiek en mentaal vlak. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met ons.

Onze trainers

Allessandro

Juniska

Nick

Maarten

Sport hier nu al ongeveer 1 jaar.
Altijd super begeleiding en leuke uitdagende PT’s. Er word goed gekeken na wat jij lichamelijk aankunt.

Ook de kickbox lessen voor de kids worden heel leuk op een speelse manier gegeven!

Kortom een leuke & gezellige sportschool, waar tijd en aandacht aan jou word besteed 😉

Angela
Angela

Ik ga nu al bijna een jaar naar deze sportschool, ik vond het eerst heel spannend om überhaupt naar de sportschool te gaan omdat het nieuw voor me was, maar de mensen hier hebben het heel makkelijk en leuk voor mij gemaakt. Ze hebben me echt geholpen. Iedereen is heel aardig en niemand oordeelt. Daarom vind ik dit een fijne sportschool! 😉

Ginny
Ginny