Trainers bij Training facility x

Nick Reemers

Ik ben gecertificeerd LO leerkracht, begonnen op het CIOS waarbij ik de richting geüniformeerde beroepen, fitness (personal trainer) en Jiujitsu heb gevolgd. Hier heb ik in 2015 mijn diploma behaald. Na de CIOS ben ik doorgegaan met een jaar Fysiotherapie en  heb ik hier mijn certificaat voor masseur behaald. Daarna ben ik doorgestroomd naar België voor de hogeschool PXL.

Na 3,5 jaar heb ik hier mijn HBO lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie gehaald. Daarnaast ben ik op mijn 13e begonnen met kickboksen, hier heb ik altijd veel affiniteit voor gehad. Ik geef dan ook sinds 2018 les in het kickboksen. Naast het zelf trainen van leerlingen en mijn eigen trainingen geef ik ook les op de middelbare school. Zoals u kunt lezen is les geven mijn passie geworden en doe ik dit met heel veel plezier.

Binnen trainings-facility X verzorg ik de kickboks lessen voor kinderen en geef ik personal training. Bij een personal trainingstraject is het ook mogelijk om voedingsschemas’s op maat te krijgen die jou gaan helpen bij het behalen van je doelen.  Neem contact met ons op om samen een afspraak in te plannen, zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken

Maarten

Al jaren ben ik met sport bezig en nog steeds doe ik dat met veel plezier en passie. Mijn passie is het helpen van mensen. Dit doe ik niet alleen als Personal Trainer, maar ik werk ook als persoonlijke begeleider bij de GGZ. 

Mensen begeleiden naar een beter leven of begeleiden om zijn of haar doelen te bereiken vind ik het mooiste wat er is. Vooral op het a gebied van fitness is het soms moeilijk om er achter te komen wat voor jou werkt. Met mijn kennis en ervaring help ik je daar graag mee! 

Fitness leer je namelijk niet alleen maar uit een (studie)boek, beter worden in krachttraining leer je vooral door te doen. Al jaren ben ik te vinden in de sportschool en ook ik heb fouten gemaakt, fouten waarvoor ik ga zorgen dat jij ze niet maakt! 

Hight Intensity Interval Training en krachttraining zijn mijn favoriete onderdelen waarmee wij samen jou doelen kunnen gaan behalen. Met mijn proffesionele begeleiding en kennis help ik jou graag bij de volgende stap. Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en er achter kunnen komen wat voor jou werkt! 

Juniska

Ik ben gecertificeerd yoga docent, fitness trainer, Strong Nation HIITT instructeur en personal trainer. Verder verdiep ik mij o.a. in Thaise yoga massage. Ik heb mijn Yoga Docent Opleiding afgerond en ik ben yoga alliance gecertificeerd en sinds 2018 geef ik met veel plezier o.a. Power yoga.

In juni 2021 werd ik voor het eerst mama en heb ik tijdelijk een stapje terug gedaan in het les geven.

Yoga geeft mij te veel om op te noemen maar kort gezegd een betere kwaliteit van leven. Naast het fulltime moeder zijn vind je mij in de sportschool van Training Facility X waar ik train, trainingen samenstel en les geef.

Neem contact met ons op, zodat wij samen kunnen bespreken hoe Yoga jou kan gaan helpen in je leven! 

yoga trainer heerlen